Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Rooneylta kovia väitteitä Unitedin loukkaantumissumasta! – “Sadan prosentin varmuudella…”

Wayne Rooney
AOP

Wayne Rooney syyttää joitakin Manchester Unitedin pelaajia siitä, että he ovat tarkoituksella jääneet pois peleistä säästelläkseen itseään FA Cupin finaaliin tai tuleviin EM-kisoihin.

Sunnuntaina Manchester United kärsi toisen peräkkäisen liigatappionsa 1-0 lukemin, kun Arsenal tuli vieraaksi ja haki kolme pistettä Old Traffordilta.

Tuloksen myötä Gunners palasi Valioliigan sarjataulukon kärkeen, ja Erik ten Hagin joukkue on nyt vaarassa jäädä ensi kaudella kokonaan ilman europelejä.

Unitedilla on tällä hetkellä 10 pelaajaa loukkaantumisten vuoksi poissa – eniten kaikista liigaseuroista – mutta joukkueen entinen kapteeni ja kaikkien aikojen paras maalintejijä, Wayne Rooney katsoo numeroiden taakse.

– Joukkueessa on erittäin hyviä pelaajia, mutta esitykset ovat paljon odotuksia huonompia, Rooney latasi Arsenal-ottelun jälkeen.

– Katsokaa, miten paljon loukkaantumisia heillä on. Jotkut noista pelaajista voivat pelata sadan prosentin varmuudella. Tulossa on EM-kisat ja FA Cupin loppuottelu.

– Koska he saavat nyt vähän rapaa niskaansa, pelaajien on helppo pysyä vähän poissa ja palata sitten finaaliin ja saada itsensä kuntoon EM-kisoja varten. Mielestäni loukkaantuneiden listoilla olevat pelaajat eivät tee itselleen kunniaa.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga