Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Saudi Pro League

Saudi-Arabian mahtiseura jatkamassa megahankintojen tekemistä! – Siirtyykö Valioliigan brassihyökkääjä Neymarin joukkuetoveriksi?

Richarlison, Tottenham Hotspur.
AOP

Saudi-Pro Leaguessa pelaava Al-Hilal yrittää kesän aikana värvätä Tottenham Hotspurin hyökkääjän Richarlisonin, tuoreet lähteet väittävät.

Saudiarabialaisseura Al-Hilal oli jo tammikuun siirtoikkunassa kiinnostunut Richarlisonista, kun hänen maanmiehensä Neymar Jr loukkaantui.

Richarlisonilla on tällä kaudella kasassa 12 maalia ja neljä syöttöpistettä kaikki kilpailut huomioituna, mutta hän kärsii tällä hetkellä loukkaantumisesta, jonka vuoksi häneltä on jäämässä Spursin kauden viimeisten otteluiden lisäksi väliin myös Copa América.

Kyseessä on uusi takaisku sen jälkeen, kun polviongelmat olivat jo pitäneet hyökkääjän poissa suurimman osan kauden jälkimmäisestä puoliskosta.

Al-Hilal on jo varmistanut Saudi-Arabian liigan mestaruuden ja joukkueen ensi kauden miehistön suunnittelu on täydessä vauhdissa.

Virallista yhteydenottoa ei ole vielä tehty, ja Richarlisonin Spurs-sopimusta on jäljellä kolme vuotta, mutta ESPN:n mukaan Rircharlison on edelleen korkealla saudiseuran hankintalistalla.

Pohjoislontoolaisseuran odotetaan kuitenkin olevan valmis kuuntelemaan tarjouksia, sillä manageri Ange Postecoglou suunnittelee merkittävää joukkueen uudistamista tulevan siirtoikkunan aikana.

Jos Richarlison siirtyisi Al-Hilaliin, hän liittyisi Neymarin lisäksi Kalidou Koulibalyn, Rúben Nevesin, Aleksandar Mitrovicin, Sergej Milinkovic-Savicin ja Yassine Bounoun seuraan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Saudi Pro League