Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Juventus haluaa välttää viime vuoden tapahtumat: Tähtipelaajalle tiedossa tuntuva palkanalennus?

Adrien Rabiot, Juventus.
AOP

Juventus valmistelee Adrien Rabiot’lle uutta sopimusta. Italialaisseura haluaa päättää tähtipelaajansa ympärillä vellovat siirtospekulaatiot kertalaakista.

29-vuotiaan Adrien Rabiot’n sopimusta Juventuksen kanssa on jäljellä noin kuusi viikkoa, joten näillä näkymin hän on lähdössä seurasta vapaalla siirrolla kauden lopussa.

Rabiot on ollut tälläkin kaudella tärkeä osa torinolaisjoukkuetta Massimiliano Allegrin alaisuudessa, mutta ottajia riittää saapasmaan ulkopuolellakin.

Viime vuonna Rabiot oli vain päivien päässä lähtemästä Juventuksesta, ennen kuin hän teki vuoden mittaisen jatkosopimuksen, jonka arvo oli noin 7,5 miljoonaa euroa.

Uuden diilin myötä Rabiot on ollut yksi Juventuksen parhaiten palkatuista pelaajista. Urheilujohtaja Cristiano Giuntoli pyrkii epätoivoisesti pienentämään palkkakuluja ennen ensi kautta, mutta Rabiot’n toivotaan jäävän.

Football Italian saamien tietojen mukaan Juventus aikoo tarjota Rabiotille kaksivuotista sopimusta, mutta puolittavansa hänen nykyiset ansionsa keventääkseen palkkakustannuksia.

Pelaajan äidin ja hänen agenttinsa Veronique Rabiot’n kanssa on jo aloitettu keskustelut, mutta yksityiskohtia aiotaan hioa vasta Coppa Italian finaalin jälkeen. Rabiot on luvannut tehdä päätöksensä ennen kesällä pelattavia EM-kisoja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A