Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

Mbappen lähtö osoittautumassa taloudelliseksi jättipotiksi! – Nämä miehet PSG haluaa tilalle

PSG
Pixabay

Paris Saint-Germain haluaa raporttien mukaan hankkia Victor Osimhenin ja Khvicha Kvaratskhelian paikkaamaan Kylian Mbappen lähtöä.

Ranskan mestarijoukkue PSG:n on käärittävä hihansa kesän siirtoikkunassa sen jälkeen, kun Kylian Mbappe ilmoitti jättävänsä seuran.

Mbappen lähdön sanotaan vapauttavan yli 200 miljoonaa euroa joukkueen käyttöön, jonka PSG haluaa sijoittaa  uusiin pelaajiin.

Napolin tähdet Victor Osimhen ja Khvicha Kvaratskhelia ovat tiettävästi pariisilaisseuran kärkikohteita tulevilla siirtomarkkinoilla.

Italialaista kantautuneiden huhujen mukaan PSG yritti tuoda nigerialaishyökkääjä Osimhenin Parc des Princesille jo viime kaudella. Pelaajalla on historiaa PSG:n urheilujohtaja Luis Camposin kanssa, joka hankki maalitykin Lilleen ennen siirtymistään Napoliin.

Luis Enrique olisi tiettävästi tyytyväinen Osimheniin tai Kvaratskheliaan, mutta haluaisi mieluummin hankkia muutaman pelaajan, jotka pystyvät tekemään vähintään 20 maalia kauden aikana.

Vaikka Mbappen lähtö on luonnollisesti valtava kolaus PSG:n menestyshaaveille, saattaa hänen siirtonsa osoittautua pitkässä juoksussa oikeaksi ratkaisuksi. Joukkueen on tasapainotettava pelaamistaan pakon edessä, eikä hyökkäyspään viimeiset ratkaisut eivät ole enää niin vahvasti yhden kortin varassa.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ligue 1