Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Brasilian jalkapalloliitolta odotettu päätös: “Emme voi unohtaa, että urheilu ja yhteiskunta kulkevat käsi kädessä…”

Brasiliaa ravistelee voimakas luonnonkatastrofi.
Pixabay

Brasilian jalkapalloliitto on keskeyttänyt maan pääsarjan kahden seuraavaan kierroksen ajaksi maan eteläosassa käynnissä olevien tulvien vuoksi.

Rio Grande do Sulin osavaltiossa käynnissä oleva luonnonkatastrofi on pakottanut maan jalkapalloliiton toimiin. Brasilian korkein sarjataso Serie A keskeytetään vähintään kahden seuraavan kierroksen ajaksi. Keskiviikkona tehty päätös tuli sen jälkeen, kun 15 Serie A:n 20 seurasta oli pyytänyt pelien keskeyttämistä.

Rio Grande do Sulin osavaltio on suurilta osin edelleen veden vallassa. Osavaltion pääkaupungissa Porto Alegressa sijaitsevat Gremio ja Internacional sekä Juventude pelaavat kaikki Brasilian korkeimmalla sarjatasolla.

Viranomaisten mukaan ainakin 149 ihmistä on kuollut tulvien takia ja 108 on kateissa. Yli 620 000 ihmistä on joutunut jättämään kotinsa, ESPN kertoo.

Tulvien lopulliset tuhot tulevat selviämään aikanaan.

Jos olosuhteet Brasilian eteläosassa sallivat, liiga jatkuu yhdeksännellä kierroksella 1. kesäkuuta. Seitsemäs ja kahdeksas kierros uusitaan myöhempänä ajankohtana.

– Emme voi unohtaa, että urheilu ja yhteiskunta kulkevat käsi kädessä, eivätkä ne voi erota toisistaan näin vaikealla hetkellä Brasilian kansalle, maan jalkapalloliitto totesi ESPN:n mukaan lausunnossaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut