Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Sarjanousu varmistui! – Legendalta tyhjentävä vastaus: “Kuten kaikki muutkin stadionilla…”

Jalkapallo
Unsplash

Osakkeenomistaja Thierry Henry on iloinen Comon noususta Serie A:han, ja vaatii, että joukkueen pelaajat saavat asianmukaiset kiitokset.

Arsenal-legenda Thierry Henry oli perjantai-iltana Stadio Sinigaglialla seuraamassa Serie B:n varsinaisen kauden viimeistä ottelua, jossa Como varmisti nousunsa Serie A:han 1-1-tasapelin jälkeen Cosenzaa vastaan.

Henry on osakkeenomistajana kiinnostunut Comon toiminnasta, mutta halusi kääntää huomion pois itsestään.

– Tämä on hieno tunne, mutta en pelannut, joten kaikki ansiot pelaajille, Henry lohkaisi Football Italian mukaan Comon juhliessa kentällä sarjanousua.

– Olen tukenut joukkuetta kaukaa ja se, mitä pelaajat ovat tehneet, on erinomaista. Kyse on pelaajista ja ihmisistä, jotka ovat olleet täällä erittäin pitkään.

– Kuten kaikki muutkin stadionilla, käytin aikani siihen, että yritin nähdä Venezia-ottelun tuloksen enemmän kuin katsoa peliä, entinen hyökkääjä myönsi.

Joel Pohjanpalon edustama Venezia koki kirvelevän tappion Spezialle, jonka myötä joukkueen toiveet suorasta noususta vesittyivät. Kolme pistettä edellä oleva Como nousee suoraan korkeimmalle sarjatasolle yhdessä Serie B:n voittajan Parman kanssa. Venezia jatkaa Serie A-paikan tavoittelua pudotuspeleissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat