Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Entinen valioliigapelaaja puolustaa Chelsean megahankintaa: “Meidän täytyy ottaa huomioon myös pelikenttien ulkopuoliset asiat”

Mykhaylo Mudryk, Chelsea.
AOP

Gael Clichy uskoo, että Chelseaa edustavalla Mykhaylo Mudrykilla on kaikki ominaisuudet palata ensi kaudella omalle tasolleen.

Mykhaylo Mudryk on kamppaillut tasaisuuden kanssa Valioliigaan siirtymisensä jälkeen. Chelsea voitti Arsenalin kilpailussa ukrainalaisen allekirjoituksesta noin puolitoista vuotta sitten.

Mudrykista maksettiin järkyttävä rahamäärä, mutta toistaiseksi Shakhtar Donetskin paidassa nähtyjä otteita ei ole näkynyt brittikentillä kuin ajoittain.

23-vuotias Mudryk on tehnyt tällä kaudella vain seitsemän maalia 41 ottelussa, ja osa Chelsean kannattajista epäilee, nouseeko laitahyökkääjä koskaan suureen rooliin Stamford Bridgellä.

Entinen Arsenalin ja Manchester Cityn puolustaja Gael Clichy kuitenkin painottaa, että olisi väärin tuomita Mudryk vain yhden kokonaisen valioliigakauden perusteella.

– Mykhaylo Mudryk oli viime vuonna siirtymässä Arsenaliin isolla rahalla, ja kaikki ajattelivat, että hän tulisi ja muuttaisi joukkueen täysin. Sitten kun katsoo, millainen vuosi hänellä on ollut Chelseassa, jotkut saattavat ajatella, että “luojan kiitos, ettemme ostaneet häntä, Clichy aloitti.

– Tarkoittaako se, että pelaaja ei ole kilpailukykyinen? Ehkä hän palaa (omalle tasolleen) ensi kaudella.

– Meidän täytyy ottaa huomioon myös pelikenttien ulkopuoliset asiat. Hän tulee paikasta, jossa asiat ovat nyt erittäin huonosti. Joskus unohdamme, että on myös elämää jalkapallon ulkopuolella.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga