Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eredivisie

Takavuosien maalipyssy lähellä manageridebyyttiään – Robin van Persie löi nimensä kahden vuoden sopimukseen!

Robin van Persie Feyenoordin päävalmentajaksi.
AOP

Entinen Arsenalin ja Manchester Unitedin hyökkääjä Robin van Persie on nimitetty Eredivisiessä pelaavan Heerenveenin manageriksi, hollantilaisseura ilmoitti perjantaina. Kyseessä on tuttu seura van Persielle, sillä hän aloitti ja lopetti peliuransa Heerenveenin paidassa.

Vuonna 2019 pelaamisen lopettanut Robin van Persie, 40, on lähellä debyyttiiään edustusjoukkueen managerina. Van Persie allekirjoitti kaksivuotisen sopimuksen Heerenveenin kanssa, ESPN kertoo.

Takavuosien maalitykki on työskennellyt Feyenoordissa, seurassa, jossa hän aloitti ja lopetti pelaajauransa, valmentaen alle 18-vuotiaiden joukkuetta.

Van Persie on Hollannin maajoukkueen kaikkien aikojen paras maalintekijä, ja hänet nimettiin PFA:n toimesta vuoden pelaajaksi vuonna 2012, vuotta ennen kuin hän voitti Valioliigan mestaruuden Manchester Unitedin kanssa.

Heerenveen, joka on Eredivisien sarjataulukossa kymmenentenä, kohtaa kauden viimeisessä ottelussaan sunnuntaina Sparta Rotterdamin.

Van Persien palvelukset ovat kiinnostaneet käytännössä hänen peliuransa päättymisestä lähtien ympäri Eurooppaa.

Miestä vietiin aiemmin huhuissa vahvasti osaksi Manchester Unitedin valmennustiimiä, mutta toistaiseksi Old Traffordilla joudutaan odottamaan lentävän hollantilaisen saapumisesta.

Van Persien kannalta Heerenveenissä jatkaminen on luonnollinen valinta oman ja seuran kehityksen kannalta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eredivisie