Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Siirtohuhuille stoppi! ManU-kipparin kanta selväksi: “Aion jatkaa täällä kunnes…”

Bruno Fernandes, Manchester United.
AOP

Manchester Unitedin kapteeni Bruno Fernandes vakuuttaa pysyvänsä Old Traffordilla, jos seura haluaa pitää hänestä kiinni. Erik ten Hag on varma, portugalilainen jatkaa joukkueen vahvuudessa.

Bruno Fernandesin tulevaisuus on ollut viime päivinä spekulaatioiden kohteena. Saudi Pro League-seurojen lisäksi, muun muassa Bayern Müncheniä ja Inter Milania ovat yhdistetty 29-vuotiaaseen ManU-kippariin.

Fernandes oli merkittävässä roolissa jälleen keskiviikkona, kun United päätti kotipelinsä tämän kauden osalta hienoon 3-2 voittoon Newcastlesta. Portugalin maajoukkuemies joutui odotetusti vastailemaan pelin jälkeen tulevaisuuttaan koskeviin kysymyksiin.

– Aion jatkaa täällä kunnes… Sanoin, että seuran on haluttava minun jatkavan. Minusta tuntuu, että seura haluaa minut osaksi tulevaisuuttaan, joten kuten olen aina sanonut, en halua olla pelaaja, jota seura ei halua, Fernandes kommentoi The Independentin mukaan.

– Jos jostain syystä he eivät halua minua, lähden, mutta jos he haluavat minut tänne, jään.

Unitedin manageri Erik ten Hag oli kapteeninsa kanssa samoilla linjoilla.

– Seura haluaa ehdottomasti pitää Brunon. En usko, että siitä on epäilystäkään. Hän rakastaa Manchester Unitedin faneja ja tälle joukkueelle pelaamista. Siinä kaikki, mitä tiedän.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset