Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Jälleen kiistanalainen päätös! – Newcastlen tähti raivoissaan: “En ymmärrä VAR:n tarkoitusta”

Anthony Gordon, Newcastle United.
AOP

Newcastle United kukistui Manchester Unitedin vieraana keskiviikkona Old Traffordilla 3-2 numeroin. Ottelussa nähtiin jälleen yksi erittäin kiistanalainen VAR-tuomio.

Anthony Gordon lyttäsi VAR:in sen jälkeen, kun häneltä evättiin rangaistuspotku Manchester Unitedin ja Newcastlen keskiviikkoisessa kohtaamisessa. Gordon oli pääsemässä nokikkain ManU-vahti Andre Onanan kanssa, mutta Sofyan Amrabat pysäytti hänet kyseenalaisin keinoin, kun hän yritti laukaista.

Erotuomari Robert Jones, joka tuomitsi joukkueiden kaikki kolme tämän kauden kohtaamista, hylkäsi protestit. Jarred Gillettin johtama VAR-tiimi tarkisti tapahtuman, mutta oli samaa mieltä erotuomarin päätöksen kanssa. Tämä ei luonnollisesti ollut Gordonin ja hänen joukkuetovereidensa mieleen.

– Olen katsonut tilanteen uudelleen, ja se on selvä rangaistuspotku. Gordon puhisi Shields Gazetten mukaan.

– Minua ei haittaa, että tuomari tekee virheitä kentällä, mutta en ymmärrä VAR:n tarkoitusta. Hän (Amrabat) osuu akillesjänteeseeni ja työntää minua selästä.

– Pidin tilannetta selvänä, ja siksi en valittanut. Odotin, että VAR tarkistaa asian, ja sanoin joukkuetovereilleni, että se oli selvä pilkku. En ymmärrä, sen (VAR) tarkoitusta, joko siitä tulisi hankkiutua eroon tai parantaa sitä. Niin yksinkertaista se on.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga