Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Jälleen rukkaset! – Bayern München nolon tilanteen edessä: Saadaanko tämä mies sittenkin jäämään?

Thomas Tuchel, päävalmentaja, Bayern Munchen.
AOP

Bayern Münchenin kerrotaan olevan pyörtämässä suunnitelmiaan hankkiutua eroon Thomas Tuchelista tänä kesänä, koska sopivan korvaajan löytämisessä on vaikeuksia.

Yleensä tasaisesti eteenpäin puksuttavan Bayern Münchenin sisällä on kuohunut parin viime vuoden aikana poikkeuksellisen paljon. Thomas Tuchel palkattiin uudeksi manageriksi, kun Julian Nagelsmann sai yllättäen potkut.

Mutta nähtyään Bayer Leverkusenin karkaavan Bundesliigan mestaruuteen, Bayern teki helmikuussa päätöksen lähteä päävalmentajansa kanssa eri suuntiin, vuosi ennen kuin hänen sopimuksensa oli määrä päättyä.

Tuchel on näillä näkymin astumassa siivun tehtävästä lähiaikoina, mutta hänen korvaajansa löytäminen on tuottanut Bayernille huomattavia vaikeuksia.

Xabi Alonso sitoutui hiljattain Leverkusen-pestiinsä, kun taas Nagelsmann jatkoi sopimustaan maajoukkueen valmentajana. Itävallan luotsia Ralf Rangnickia ei myöskään saatu suostuteltua palaamaan seurajoukkuevalmennuksen pariin.

Oliver Glasnerin värvääminen Crystal Palacesta voi maksaa jopa 100 miljoonaa euroa, ja Roberto De Zerbin hankinta tulisi niin ikään luultavasti kalliiksi.

90min väittää, että Bayern yrittääkin kääntää Tuchelin pään ja saada hänet sittenkin jatkamaan työssään vielä ensi kauden ajan. Bayernin johtoporras on raportoidusti järjestänyt tapaamisen Tuchelin edustajien kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga