Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: Valioliigan jättiläiset kamppailevat Bundesliigan kultakimpaleesta! – Mitä tekee Osimhen?

Benjamin Sesko, RB Leipzig.
AOP

Chelsea ja Arsenal ovat uunituoreiden lähteiden mukaan useiden niiden eurooppalaisten joukkueiden joukossa, jotka harkitsevat RB Leipzigin hyökkääjän Benjamin Šeškon hankintaa.

Vaisun kauden jälleen pelannut Chelsea pyrkii vahvistamaan hyökkäystään kesän aikana. Länsi-Lontooseen on linkitetty alkuvuodesta lähtien liuta isoja nimiä, kuten Victor Osimhen.

Nigerialaisen hankinta ei ole kuitenkaan osoittautumassa yksinkertaiseksi, joten Bluesin kerrotaan pitävän useamman vaihtoehdon avoinna. Seuran kerrotaan pitävän 20-vuotiasta Benjamin Šeškoa potentiaalisena vaihtoehtona Osimhenille, ja RB Leipzigin pelaaja irtoaisi todennäköisesti Napolin tähteä halvemmalla.

Myös Arsenal on ESPN:n saamien tietojen perusteella mukana kilpailussa Šeškon allekirjoituksesta, ja Tykkimiesten kerrotaan suunnittelevan tapaamista lähiaikoina bundesliigaseuran kanssa.

Šeško on yksi nimistä manageri Mikel Artetan ehdokaslistalla, sillä sekä Gabriel Jesusia, että Eddie Nketiahia pidetään mahdollisina lähtijöinä.

Šeško, joka teki kuudennessa peräkkäisessä ottelussaan maalin lauantaina Werder Bremeniniä vastaan, on tällä hetkellä kiinnitetty Red Bull Arenalle kesään 2028 asti, mutta hänen sopimuksessaan oleva vapautuslauseke mahdollistaa kaupanteon 65 miljoonalla eurolla.

Šeškoa on pidetty jo pitkään yhtenä Euroopan kiinnostavimmista nuorista hyökkääjistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga