Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Pep Guardiolalla selvät sävelet ennen Valioliigan loppuhuipennusta: “Muuten Arsenal on mestari”

Pep Guardiola, päävalmentaja, Manchester City.
AOP

Pep Guardiola varoittaa pelaajiaan siitä, etteivät he voi odottaa mitään palveluksia Evertonilta, kun luvassa on jännittävä Valioliigan päätösviikonloppu. City kohtaa kauden viimeisessä pelissään West Hamin, kun taas toisena oleva Arsenal saa vieraakseen Evertonin.

Manchester City on ennennäkemättömän neljännen peräkkäisen mestaruuden kynnyksellä. Pep Guardiola valmentama joukkue pääsee nostamaan pystiä, jos he voittavat West Hamin sunnuntaina ja tekevät Arsenalin ottelusta Evertonia vastaan merkityksettömän.

Arsenalin on omalta osaltaan voitettava Sean Dychen miehistö ja toivottava, että City, joka on pelannut virheettömästi kauden loppupuoliskolla, kompuroisi odottamattomalla tavalla.

Guardiola valmistautuu kuitenkin tiukkaan testiin Hammersia vastaan ottelussa, joka on David Moyesin viimeinen peli joukkueen valmentajana.

Historiallisen mestaruuden saavuttamiseksi Cityn valmentaja korostaa, että hänen pelaajiensa on hoidettava työnsä itse, sillä he voivat “unohtaa” ajatukset siitä, että Everton pystyisi ottamaan pisteitä Gunnersilta.

– Voimme unohtaa ajatukset siitä, että Everton tekisi jotain puolestamme, sanoi Guardiola lehdistötilaisuudessaan ennen viikonlopun ottelukimaraa.

– Man Cityn pelaajat tietävät, että heidän on voitettava, muuten Arsenal on Valioliigan mestari.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga