Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

The Sun: Kaksi valioliigaseuraa ManU:n keskikenttäjuhdan perässä!

Sofyan Amrabat, Manchester United.
AOP

Sofyan Amrabat näyttää olevan jäämässä Valioliigaan ensi kaudeksi, joko Manchester Unitedin kanssa tai ilman.

Fiorentina päästi pitkän taivuttelun jälkeen Sofyan Amrabatin lainalle Manchester Unitedin. 27-vuotias marokkolainen on tehnyt vaikutuksen viime viikkoina ja saanut kehuja Unitedin managerilta Erik ten Hagilta.

Unitedilla on mahdollisuus hankkia pelaaja pysyvällä kontrahdilla, mutta ei ole selvää, käyttävätkö he tämän option.

ManU:n jahkailu on saanut kaksi muuta valioliigaseuraa valppaiksi pelaajan mahdollisen saatavuuden suhteen.

The Sunin mukaan Crystal Palace ja Fulham ovat molemmat lähettäneet tiedustelijoita seuraamaan Amrabatia viimeisten neljän viikon aikana.

Palacen sisäpiiriläiset olivat ilmeisesti vaikuttuneita Amrabatin suorituksesta Eaglesin ja Unitedin välisessä Selhurst Parkilla pelatussa ottelussa.

Etelä-Lontoolaisilla on todennäköisesti paljon rahaa käytettävissä kesällä. Sille saattaakin olla käyttöä, sillä joukkueen uskotaan olevan vaarassa menettää useamman avainpelaajistaan.

Fulham puolestaan etsii korvaajia, kun he valmistautuvat João Palhinhan lähtöön ja Amrabatia pidetään yhtenä vaihtoehtona. Palhinha oli lähellä siirtyä Bayern Müncheniin viime kesänä ja on yhä saksalaisseuran kiikarissa.

Liverpool on myös laajalti yhdistetty Palhinhaan, jota pidetään yhtenä liigan lahjakkaimmista keskikentän pohjapelaajista.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset