Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Real Madridin avainpuolustajalle kova kolaus: EM-kisat jäämässä väliin!

Real Madridin David Alaba
AOP

Real Madridin keskuspuolustaja David Alaban polvivamma on vaatinut leikkausta, jonka odotetaan viivästyttävän hänen paluutaan tositoimiin useilla viikoilla.

David Alaba kärsi joulukuussa polvivamman, jonka jälkeen hän asetti itselleen kunnianhimoisen tavoitteen toipua ajoissa EM-kisoihin. Lopulta kävi selväksi, että niin nopeasti kentälle ei olisi asiaa.

Alaban paluu on sittemmin viivästynyt entisestään, sillä 90minin mukaan hänen polvensa on operoitu.

Vaikka kyseessä ei ollut vaativa tomenpide, Alaban mahdollisen paluun uskotaan siirtyvän vielä ainakin kahdella viikolla.

Tällä hetkellä Alaban odotetaan palaavan nurmelle syys- tai lokakuussa 2024, noin kymmenen kuukautta alkuperäisen vammansa jälkeen.

Loukkaantumiset ovat olleet Madridin riesana tällä kaudella etenkin puolustuksen osalta. Toppari Eder Militao palasi vasta hiljattain oman polvivammansa jäljiltä joukkueen vahvuuteen.

Los Blancosin odotetaan hankkivan uuden keskuspuolustajan kesän siirtoikkunassa, varsinkin kun 34-vuotiaan Nacho Fernandezin sopimus päättyy ensi kuussa.

Nachon todennäköiseltä näyttävän lähdön myötä Carlo Ancelottin käytettävissä oleviksi ykkösvaihtoehdoiksi jäävät vain Alaba, Militao ja Antonio Rüdiger.

Lillen 18-vuotias Leny Yoro on lähteiden mukaan yksi Madridin avainkohteista, kuten myös Evertonin Jarrad Branthwaite, joka on niin ikään Manchester Unitedin ostoslistalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2024