Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Xavi tuntee itsensä nolatuksi – Jättikorvaukset odottavat Barcaa?

Xavi Hernandez
AOP

Barcelonan on laajalti uutisoitu erottavan manageri Xavi Hernandezin kauden päätteeksi, joka tarkoittaisi kolmatta U-käännöstä valmentajan tulevaisuudesta tämän kauden aikana. Xavin erottaminen saattaisi koitua Barcalle kalliiksi.

Xavi Hernandez ilmoitti aiemmin jättävänsä FC Barcelonan kauden päätteeksi. Paljon julkisuutta saanut tilanne muuttui kuitenkin kertaheitolla, kun Barcan seurajohto, Joao Laporta etunenässä, sai vakuuteltua miehen jatkamaan pestissään.

Ennen kuin lähtöpäätös purettiin, Xavi kertoi julkisesti, että jos hän jättää työnsä, hän ei tule vaatimaan seuralta rahallista korvausta.

Laportan kanssa järjestetyn tapaamisen jälkeen kaiken uskottiin olevan selvillä katalaanimanagerin tulevaisuuden osalta, mutta tilanne on saanut jälleen uuden käännöksen tällä viikolla.

Useat lähteet ovat uutisoineet, että Barca on sittenkin aikeissa erottaa Xavin tehtävistään.

Football Espana kertoo, että Xavi tuntee itsensä nolatuksi tilanteen takia, jonka myötä hän saattaa perua aiemmat puheensa taloudellisista vaateista.

Barca on raporttien mukaan joutumassa pulittamaan noin 20 miljoonan euron korvauksen, jos Xaville ja hänen valmennustiimilleen näytetään sittenkin ovea kesän aikana.

Blaugranalla on tiettävästi muutama ehdokas seuraavaksi managerikseen, mutta Xaville mahdollisesti maksettava korvaus vaikuttaa tilanteeseen merkittävästi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga