Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenalin ykköskohteella järkyttävä hintalappu! – Mikel Arteta ottamassa B-suunnitelman käyttöön?

Arsenal
Pixabay

Arsenal etsii uutta hyökkääjää ja raporttien mukaan Alexander Isak on joukkueen ykkösvaihtoehto. Mikel Arteta ei kuitenkaan halua jättää kaikkea yhden kortin varaan.

Kuten odotettua, Arsenal haluaa vahvistua usealla sektorilla kesän aikana. Joukkueen ykkösprioriteetin uutisoidaan kuitenkin olevan hyökkäyslinjan vahvistaminen. Mikel Artetan kerrotaan toivovansa löytää siirtomarkkinoilta uuden laitahyökkääjän ja kärkipelaajan.

Arsenal oli jo pitkään kiinnostunut Brentfordin Ivan Toneyn hankkimisesta, mutta tutkii nyt muita vaihtoehtoja englantilaiselle asetetun 120 miljoonan euron hintalapun vuoksi.

Vaihtoehtoina pidetään myös Sporting CP:n hyökkääjää Viktor Gyökeresiä, jolla on sopimuksessaan 100 miljoonan euron ulososto-optio, ja RB Leipzigin Benjamin Seskoa, jolla on 50 miljoonan euron vapautuslauseke.

ESPN tietää kuitenkin kertoa, että Newcastle Unitedin Alexander Isak on Arsenalin ykkösvaihtoehto, ja varavaihtoehtona on Ajaxin Brian Brobbey.

Isak, 24, maksaisi tiettävästi noin 80 miljoonaa euroa tehtyään tällä kaudella 40 ottelussa 25 maalia, mutta Newcastle tuskin haluaa erota pelaajastaan. Brobbey puolestaan on kerännyt kiinnostusta tehtyään 22 maalia 42 ottelussa, ja hän voisi irrota paljon halvemmalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset