Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Saudi Pro League

Liverpool-tähdeltä vahva vihjaus tulevaisuudestaan: “Pokaalit ovat se, mikä ratkaisee…”

Mohamed Salah, Liverpool.
AOP

Mohamed Salahin tulevaisuudella on spekuloitu ahkerasti jo pidemmän aikaa. Hyökkääjä antaa nyt vahvan vihjeen jatkostaan ja ensi kauden tavoitteistaan.

Mohamed Salah, 31, lähestyy sopimuksensa viimeistä kautta Liverpoolin kanssa, eikä jatkosta ole vielä päästy yhteisymmärrykseen.

Liverpool torjui viime kesän siirtoikkunan viimeisinä päivinä saudiarabialaisjoukkue Al-Ittihadin 150 miljoonan punnan tarjouksen Salahista, mutta uutta tarjousta todennäköisesti pukkaa lähestyvän siirtoikkunan aikana.

Kun Jürgen Klopp luopui viikonloppuna managerin tehtävistä kahdeksan ja puolen vuoden jälkeen, ja Feyenoordin valmentaja Arne Slot vahvistettiin hänen seuraajakseen kolmivuotisella sopimuksella, epäilyt Salahin tulevaisuudesta ovat lisääntyneet.

Salah kommentoi nyt ensimmäistä kertaa julkisesti tulevan kauden tavoitteitaan. Miehen sanat ovat varmasti jokaisen Liverpool-kannattajan mieleen.

– Tiedämme, että pokaalit ovat se, mikä ratkaisee, ja teemme kaikkemme niiden eteen ensi kaudella. Fanimme ansaitsevat menestystä, ja tulemme taistelemaan sen eteen loppuun asti, Salah kommentoi ESPN:n mukaan.

Slot, joka perii Kloppin paikan Redsin managerina, aloittaa virallisesti työssään kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Salah on suurella todennäköisyydellä yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista myös tulevan päävalmentajan pelisapluunassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Saudi Pro League