Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: FC Barcelona ja Bayern München tavoittelevat PSG:n ihmeteiniä!

FC Barcelona
Pexels

Barcelona tutkii erilaisia vaihtoehtoja vahvistuakseen kesän aikana. Vaikea taloudellinen tilanne tuo omat haasteensa, joten jättimäisiä hankintoja tuskin on luvassa.

Xavi Hernandezin luotsaama FC Barcelona lähti kauteen hallitsevana mestarina, mutta pian päättyvällä sesongilla pokaalit jäivät haaveeksi.

Barca kaipaa kipeästi uusia vahvistuksia pysyäkseen jälleen ensi kaudella Real Madridin vauhdissa, mutta kuten hyvin tiedetään, rahaa ei ole tuhlattavaksi asti.

Näin ollen on hyvinkin mahdollista, että Barca pyrkii terävöittämään nippuaan lainasiirtojen avulla. Paris Saint-Germainin Xavi Simonsin tuomista takaisin Kataloniaan lainasopimuksen turvin pidetään yhtenä vaihtoehtona.

Päättyneen kauden lainalla RB Leipzigissa viettäneen Simonsin on määrä tavata PSG:n seurajohdon kanssa keskustellakseen tulevaisuudestaan, mutta tällä hetkellä todennäköisin skenaario on edelleen se, että hän lähtee joko lainalle tai pysyvällä sopimuksella.

Ensimmäisessä vaihtoehdossa Barcelonalla olisi hyvät mahdollisuudet saada sopimus tehtyä, mutta jos joku muu joukkue tekee merkittävän tarjouksen, Barcelonalla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kääntää huomionsa muualle.

Football Espanan saamien tietojen mukaan ainakin Bayern München pitää Simonsin tilannetta silmällä. Katalaaneilla on näin ollen jännät paikat edessään, sillä tarjouskilpaan joukkueella ei ole varaa lähteä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga