Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Yksi kesän kuumimmista siirtokohteista pakkaamassa laukkujaan! – Valioliigajätit vääntävät kättä portugalilaislaiturin allekirjoituksesta!

Pedro Neto, Wolverhampton Wanderers.
AOP

Manchester City ja Newcastle ovat kiinnostuneita hankkimaan Wolverhamptonia edustavan Pedro Neton ennen tulevaa kautta. Laitahyökkääjää pidetään yhtenä lähestyvän siirtoikkunan kiinnostavimmista nimistä.

Wolverhampton Wanderers ei ole taloudellisesti parhaassa asemassa ennen kesän siirtoikkunaa ja joutuu todennäköisesti myymään joitain pelaajiaan.

Wolves-manageri Gary O’Neil sanoi viime viikolla, että seura ei pysty käyttämään paljon rahaa tulevina kuukausina, joten yksi tai kaksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista saattaa päätyä kauppatavaraksi.

– Omistajat ovat laittaneet hirveän paljon rahaa likoon viime vuosina, eivätkä he ole tällä hetkellä sellaisessa asemassa, että he voisivat jatkaa sitä, O’Neil kommentoi CaughtOffsiden mukaan aiemmin.

– He voivat siis auttaa meitä osittain, mutta emme lähde tavoittelemaan 40 miljoonan punnan arvoisia ysipaikan pelaajia.

– Meidän on oltava todella fiksuja ja nokkelia hankintojen suhteen. Se on osa haastetta.

Yksi keino, jolla Wolves voi tehdä merkittävän summan rahaa, on Pedro Neton myynti. Pitkään siirtohuhuissa ollut portugalilainen on todennäköisesti yksi siirtoikkunan tavoitelluimmista pelaajista.

CaughtOffside kertoo, että Wolves on asettanut pelaajalleen 60 miljoonan punnan hintalapun. Manchester City ja Newcastle ovat mainittujen ostajaehdokkaiden joukossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset