Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lähde: ManU ja Bayern saman miehen kintereillä! – Mikä on argentiinalaismanagerin seuraava peliliike?

Mauricio Pochettino, Chelsea.
AOP

Manchester United ja Bayern München ovat valppaina Mauricio Pochettinon lähdettyä Chelseasta. Lähteiden mukaan kumpikin seura harkitsee työpaikan tarjoamista argentiinalaiskoutsille.

Mauricio Pochettinon paluu vapaille markkinoille on tuonut hänet suoraan sekä Unitedin että Bayernin tutkiin, London Evening Standard kertoo.

Argentiinalaisvalmentaja Pochettino jätti Chelsean yhteisymmärryksessä tiistai-iltana sen jälkeen, kun seuran omistajien kanssa oli syntynyt ylitsepääsemättömiä erimielisyyksiä Bluesin tulevaisuuden suunnasta.

52-vuotiaan Pochettinon asema avoimilla managerimarkkinoilla saattaa vaikuttaa useiden huippuseurojen kesän suunnitelmiin.

Erittäin kokeneista, mutta vielä suhteellisen nuorista valmentajista on ollut pulaa, ja Pochettino on ehtinyt jo ansaita kannuksensa vuosien aikana.

Pochettino käänsi Chelsean kauden kevään aikana onnistuen nostamaan varjojen mailla vaeltaneen joukkueen 11. sijalta Valioliigan kuudenneksi. Chelsea kärsi vain vain yhden tappion 15 viimeisessä ottelussaan.

Loppukauden tulokset ja Pochettinon positiivinen pelitapa ovat saaneet huhujen mukaan sekä Manchester Unitedin että Bayernin liikekannalle.

United on jo jonkin aikaa harkinnut Erik ten Hagin erottamista joukkueen jäätyä sarjataulukon kahdeksannelle sijalle. Bayern etsii puolestaan varmuudella uutta manageria, sillä Thomas Tuchel ei jatka Allianz Arenalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga