Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenal-tähti sittenkin lähtökuopissa? – “Ehkä 15 miljoonaa olisi hyvää bisnestä”

Aaron Ramsdale
AOP

Emmanuel Petit kehottaa entistä seuraansa Arsenalia hyväksymään Newcastle Unitedin 15 miljoonan punnan tarjouksen maalivahti Aaron Ramsdalesta.

Viime viikolla uutisoitiin, että Newcastle on valmis maksamaan 15 miljoonaa puntaa Aaron Ramsdalen allekirjoituksesta. Englantilainen menetti päättyneellä kaudella ykkösmaalivahdin aseman David Rayalle.

Joissakin raporteissa väitettiin jopa, että Ramsdale olisi jo sopinut siirrosta Newcastleen, mutta brittivahti on sittemmin ottanut etäisyyttä näihin huhuihin.

Näyttää kuitenkin edelleen siltä, että Ramsdalen kohtalona on lähteä Arsenalista kesän aikana. Gunners on tiettävästi valmis kuuntelemaan tarjouksia, kun taas maalivahti kaipaa epätoivoisesti lisää säännöllistä peliaikaa.

Entinen Arsenal-peluri Emmanuel Petit ottaa Ramsdalen tilanteeseen kantaa.

– Arsenal ei ole välttämättä kuskin paikalla, sillä he tietävät, että pelaaja haluaa lähteä, joten ehkä 15 miljoonaa puntaa olisi hyvää bisnestä.

Valioliigalegenda Andy Cole on Petit’n kanssa samoilla linjoilla.

– Mielestäni hän on joutunut todella koville. Hän oli niin hyvä Arsenalissa viime kaudella, ja yhtäkkiä Mikel Arteta hankki uuden maalivahdin ja väitti, että hänellä on kaksi ykkösvahtia, mikä oli täyttä roskaa alusta alkaen.

– Tapa, jolla hän on jättänyt Ramsdalen huomiotta, on ollut todella epäkunnioittava. Hänet on sivuutettu totaalisesti.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset