Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manageriruletti jatkaa pyörimistään – Pochettino jättää Stamford Bridgen

Mauricio Pochettino
AOP

Chelsea ilmoitti tiistaina, että Mauricio Pochettino jättää työnsä joukkueen päävalmentajana. Samalla seuran viime vuosina varsin hyvin tutuksi tullut managerirumba sai jatkoa. Argentiinalaisen seuraajasta ei ole vielä tietoa.

Mauricio Pochettinon tulevaisuudella ehdittiin spekuloida pitkään ennen kuin lopullinen päätös saatiin tiistaina. Mies vihjaili jo aiemmin, ettei luvattu työnkuva vastannut kaikilta osin todellisuutta ja seuran tiedotteen mukaan työsuhde päätettiinkin yhteisymmärryksessä.

Chelsean urheilujohtajat Laurence Stewart ja Paul Winstanley kommentoivat seuran verkkosivuilla päätöstä seuraavasti:

– Chelsean kaikkien työntekijöiden puolesta haluamme ilmaista kiitollisuutemme Mauriciolle hänen tällä kaudella tekemästään työstä. Hän on tervetullut takaisin Stamford Bridgelle milloin tahansa, ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää hänen valmentajaurallaan.

– Kiitos Chelsean omistajaryhmälle ja urheilujohtajille mahdollisuudesta olla osa tämän jalkapalloseuran historiaa. Seuralla on nyt hyvät edellytykset jatkaa eteenpäin Valioliigassa ja Euroopassa tulevina vuosina, Pochettino puolestaan totesi.

Blues keskittyy näin ollen uuden päävalmentajan etsimiseen, jota ei voida pitää suurena yllätyksenä. Kyseessä on yksi Valioliigan tuulisimmista työpaikoista, kuten viime vuodet ovat osoittaneet.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga