Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Spurs-kapteeni rehellisenä kauden päätyttyä: “Meidän täytyy ottaa opiksemme”

Heung-min Son, Tottenham Hotspur.
AOP

Tottenhamin kapteeni Heung-min Son myönsi tiistaina, että Ange Postecogloun ensimmäisen vuoden jälkeen joukkueella on paljon parantamisen varaa ja vaati ryhmältä tasonnostoa.

Tottenham Hotspur saapui tiistaiaamuna managerinsa Ange Postecogloun kotikaupunkiin Melbourneen. Lontoolaisjoukkueella on keskiviikkona tiedossa ystävyysottelu Newcastle Unitedia vastaan Melbournen krikettikentällä ja paikan päälle odotetaan jopa 80 000-päistä yleisöä.

Spurs sijoittui kauden päätteeksi viidenneksi ja varmisti Eurooppa-liigapaikan 3-0 voitolla Sheffield Unitedista kauden viimeisenä päivänä, joka päätti vuoden mittaisen poissaolon eurokentiltä.

Tottenhamin kapteeni Heung-min Son kuitenkin myönsi, että joukkueen kausi jätti parantamisen varaa.

– Olemme puhuneet tästä aika paljon (Postecogloun) ensimmäisen kauden jälkeen, ja tietenkin voisimme suoriutua paljon paremmin, Son kertoi ESPN:n mukaan toimittajille Melbournessa.

– Ymmärrämme sen, mutta katsomme samalla eteenpäin. (Kausi on) mennyt ja meidän täytyy ottaa opiksemme, koska se jätti niin paljon parantamisen varaa.

– Pelaajien on otettava vastuu siitä, että ensi kausi sujuu paremmin. Sarjasijoituksessa on kyse vain meistä, ei kenestäkään muusta. Meidän täytyy pitää tämä mielessämme ja olla toistamatta samoja virheitä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga