Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Missä on ruotsalaismaalitykin tulevaisuus? – “Meidän on odotettava markkinoita ja katsottava, mitä tapahtuu”

Viktor Gyökeres, Sporting CP.
AOP

Sporting CP:llä on seuran varapuheenjohtajan Francisco Salgado Zenhan mukaan riittävasti resursseja pitää liigan paras maalintekijä Viktor Gyökeres riveissään. Joukkueen ei kuitenkaan uskota olevan aikeissa sulkea täysin pois myynnin mahdollisuutta.

Ruotsalaishyökkääjä Viktor Gyökeres on sekä Valioliiga- että LaLiga-seurojen kosiskelujen kohteena tehtyään 29 maalia 33 liigaottelussa sen jälkeen, kun hän siirtyi Sportingiin Coventry Citystä viime kesänä 21 miljoonan euron siirtosummalla.

Sporting CP:n varapuheenjohtaja Francisco Salgado Zenha on saanut vastailla runsaasti kysymyksiin koskien Gyökeresin tulevaisuutta.

– Onko Sportingilla on resurssit pitää Gyökeres? Kyllä. Sporting haluaa aina pitää parhaat pelaajansa. Meidän on kuitenkin odotettava markkinoita ja katsottava, mitä tapahtuu. Mutta haluamme (pitää pelaajan), luonnollisesti, Salgado Zenha kertoi ESPN:n mukaan.

– Joka vuosi ostamme ja myymme pelaajia. Todennäköisyys, että myymme pelaajia, on siis suuri. Se, mikä on todella muuttunut, on se, että nykyään pystymme hallitsemaan ajoitusta paljon paremmin.

– Tavoitteenamme on päästä lähemmäs eurooppalaisia kilpailijoitamme. Meidän on jatkettava hyvää työtä jalkapallobisneksessä ja jatkettava urheilullisen ja taloudellisen tulon tuottamista pelaajilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat