Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Inter Milanilta rukkaset: Uruguaylaisraataja siirtymässä Romaan kolmen vuoden diilillä!

Nahitan Nandez on siirtymässä AS Romaan.
AOP

AS Roma on vahvistamassa ensi kaudeksi keskikenttäänsä Nahitan Nandezilla, joka lähtee Cagliarista ilmaiseksi viiden vuoden jälkeen. Giallorossi tarjosi hänelle kolmivuotista sopimusta, jonka julkistamisen uskotaan olevan ajan kysymys.

Cagliarin keskikenttäpelaaja Nahitan Nandez on ollut pidemmän aikaa siirtohuhujen kohteena. Ilman sopimusta kesäkuun lopusta lähtien olevaa Uruguayn maajoukkuemiestä yhdistettiin aiemmin Inter Milaniin, joka ei kuitenkaan koskaan tarttunut syöttiin.

Uusi työnantaja vaikuttaa kuitenkin löytyneen ja Nandezin on määrä siirtyä ensi kaudesta eteenpäin AS Roman vahvuuteen. Nandez on tuttu pelaaja Roman manageri Daniele De Rossille miesten pelattua aikaisemmin lyhyen jakson yhdessä Boca Juniorsin väreissä.

Sardinian pääkaupungin taakseen jättävä Nandez on pelannut päättyneellä kaudella 32 ottelua, joissa syntyi kaksi maalia. Pelaajan agentti Pablo Bentancur vahvisti suojattinsa siirtyvän Romaan kolmen vuoden sopimuksella.

Monipuolinen Nandez nähdään yleensä keskikentän keskustassa, mutta hänet on nähty myös laitapuolustajan roolissa. Tällä kaudella Nandezia on peluutettu myös kymppipaikalla.

Väsymättömästi töitä oman joukkueensa tekevä Nandez on Romalta onnistunut hankinta, sillä ilmaisen siirron lisäksi hänen palkkakustannuksensa jäävät todennäköisesti suhteellisen pieniksi.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A