Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Hollantilaislegenda ohjeistaa Serie A-tykkiä siirtymään Valioliigaan: “Jos minun on sanottava yksi seura…”

Joshua Zirkzee, Bologna
AOP

Hollannin maajoukkuelegenda Frank de Boer kehottaa Bolognan hyökkääjää Joshua Zirkzeetä siirtymään Arsenaliin Manchester Unitedin, Interin ja AC Milanin kosiskeluista huolimatta.

Joshua Zirkzee on ollut tällä kaudella yksi Bolognan parhaista pelaajista. Hollantilaisen 11 maalia auttoivat joukkuetta omalta osaltaan nousemaan Serie A:n kolmannelle sijalle ja varmistamaan paikan Mestarien liigassa.

Arsenal on tänä kesän siirtomarkkinoilla uuden hyökkääjän perässä ja lontoolaiset ovat seuranneet Zirkzeen edistymistä Bolognassa. Gunners kohtaa kuitenkin kovaa kilpailua hollantilaisen allekirjoituksesta, sillä myös Manchester United, AC Milan ja Serie A:n mestari Inter Milan ovat kiinnostuneita hänen pelioikeuksistaan.

Entinen Barcelonan ja Hollannin maajoukkueen puolustaja Frank De Boer uskoo kuitenkin, että Arsenal on paras vaihtoehto Zirkzeelle, jos hän päättää siirtyä kohti uusia haasteita.

– Kunnioitan Arsenalia suuresti, heillä on kärsivällisyyttä, heillä oli sitä esimerkiksi Artetan (Mikel) kanssa, joka ei aloittanut hyvin. Joissain seuroissa, jos kaikki ei ala hyvin, olet jo ulkona.

– Hän (Zirkzee) on pelannut erittäin hyvin kahden vuoden ajan. Jos minun on sanottava yksi seura, sanon Arsenal, koska heillä riittää kärsivällisyyttä.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A