Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Miten ManU:n tähtihyökkääjä reagoi sivuutukseensa? – “Olen nähnyt viitteitä siitä harjoituksissa”

Marcus Rashford, Manchester United.
AOP

Marcus Rashford jäi rannalle Englannin EM-kisamiehistöstä pelattuaan vaisun kauden. Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag uskoo, että varjojen mailla vaellellut hyökkääjä saa sivuutuksestaan lisävirtaa.

Manchester Unitedia edustavan Marcus Rashfordin nimeä ei löytynyt Gareth Southgaten valitsemasta Englannin alustavasta EM-kisaryhmästä.

Rashford, joka on ollut yksi Kolmen Leijonan luottopelaajista edellisissä arvokilpailuissa, pelaa ManU:ssa niin vaisua kautta, ettei rannalle jääminen voi tulla kenellekään brittifutista seuraavalle täysin puskista.

ManU:n päävalmentaja Erik ten Hagilta kysyttiin Rashfordin tunnelmista tämän joutuessa seuraamaan kisoja kotisohvalta.

– Hän näyttää olevan kunnossa. Tällaiset asiat kuuluvat uraan ja vastoinkäymisistä voi joskus saada polttoainetta. Olen nähnyt siitä viitteitä harjoituksissa, ten Hag kommentoi ESPN:n mukaan.

– Hän tulee olemaan täysin motivoinut ja hän on todella lahjakas pelaaja. Hänellä on jo tässä vaiheessa merkittävä ura takanaan. Olen varma, että hän pääsee yli tästä ja tulee tekemään lisää maaleja.

Ten Hag sivusi myös omia tavoitteitaan joukkueen managerina.

– Tulin tänne voittamaan pokaaleja. Lauantaina meille tarjoutuu siihen seuraava tilaisuus (FA Cupin finaali). Olemme ansainneet tämän mahdollisuuden ja teemme kaiken voiton eteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2024