Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Nähdäänkö Liverpool-tähti Kolmen Leijonan keskikentällä? – “Hän ei haista vaaraa”

Trent Alexander-Arnold, Liverpool
AOP

Trent Alexander-Arnold on todennäköisesti osa Englannin lopullista kisamiehistöä. Liverpool-tähden pelipaikasta käydään kuitenkin valtavaa keskustelua. Roy Keane lyttää Alexander-Arnoldin avut puolustussuuntaan.

Ennen kesän EM-turnausta, Britteinsaarilla on käyty paljon keskustelua siitä, ketkä pelaavat Kolmen Leijonan keskikentän kolmella pelipaikalla.

Gareth Southgate valitsee varmasti Declan Ricen, jos hän pysyy terveenä, ja myös Jude Bellingham aloittaa, vaikka hänen tarkempi roolinsa on toistaiseksi vielä avoinna.

Southgate saattaa valita syvemmän keskikenttäpelaajan Ricen rinnalle, kuten hän on tehnyt aiemmin Kalvin Phillipsin kanssa. Liverpoolin Trent Alexander-Arnoldia on pidetty yhtenä vaihtoehtona tähän rooliin.

Asiantuntija Roy Keane uskoo, että Liverpoolin tähti voisi pärjätä keskikentällä, kun Englanti on ottelun selvä suosikki, mutta huippujoukkuetta vastaan hänen puutteensa tulisivat pahasti esiin.

– Et voi peluuttaa häntä siinä roolissa huippujoukkueita vastaan, Keane latasi.

– Yhdessä tai kahdessa lohkovaiheen ottelussa (korkeintaan)… mutta jos peluutat Trentiä siinä roolissa huippumaita vastaan, puolustuspelaamisesta puhuttaessa… hän ei osaa puolustaa!

– Olen huolissani, vaikka hän pelaisi Ricen rinnalla, etenkin huippujoukkueita kuten Ranskaa tai Saksaa vastaan pudotuspeleissä. Hän ei haista vaaraa.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2024