Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Ex-valioliigatähti ohjeistaa vanhaa seuraansa: “Paljon lähempänä mestaruutta”

Arsenal
Pixabay

Cesc Fabregas uskoo, että hänen vanhan seuransa Arsenalin on investoitava huippuluokan hyökkääjään tänä kesänä, jos he haluavat haastaa Manchester Cityn ja voittaa Valioliigan mestaruuden.

Arsenal jäi toista vuotta peräkkäin niukasti Valioliigan toiselle sijalle, kun Pep Guardiolan valmentama Manchester City voitti kahdeksan peliä putkeen ja nappasi neljännen peräkkäisen mestaruutensa.

Arsenal taisteli mestaruudesta ilman selkeää maalintekijää, ja tehot jakautuivat useamman pelaajan harteille

Vertailun vuoksi, Cityn kärkimies Erling Haaland voitti toisen peräkkäisen Kultaisen kengän tehtyään 27 maalia, kun taas Phil Foden (19 maalia) teki enemmän maaleja kuin yksikään Arsenalin pelaaja.

– Minusta se on hauskaa, koska katsoessasi molempia pelejä samaan aikaan ajattelet, että ‘Vau, Man Cityllä on oikeastaan kaksi joukkuetta, jotka voisivat voittaa Valioliigan’, Cesc Fabregas tuumi.

– Arsenalilla ei ole tältä osin samaa tilannetta, joka mielestäni vaikuttaa kaikkeen. He tarvitsevat hieman syvyyttä voidakseen kehittyä kauden aikana ja olla luottamatta aina Sakaan (Bukayo) tai (Declan) Riceen tai (Thomas) Parteyyn, jos hän on pelikuntoinen, tai (William) Salibaan.

Havertzilla (Kai), oli fantastinen kausi, mutta jos Arsenal onnistuu hankkimaan huippuluokan hyökkääjän, joka voi taata 30 maalia kaudessa, he ovat paljon, paljon, paljon lähempänä mestaruutta.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga