Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Pelottaako Mbappen saapuminen Barçan leirissä? – “Mentaliteettimme tulee olemaan sellainen…”

Robert Lewandowski, FC Barcelona
AOP

Tähtihyökkääjä Robert Lewandowski vakuuttaa, ettei FC Barcelonaa pelota Kylian Mbappén lähestyvä saapuminen Real Madridiin kesällä.

FC Barcelona on 12 pistettä La Ligan mestaruuden varmistanutta Real Madridia perässä viikonlopun viimeiselle ottelukierrokselle lähdettäessä.

Madridin on määrä vahvistua entisestään hankkimalla Kylian Mbappén riveihinsä, ja lähteet kertovat, että hänen odotetaan liittyvän joukkueen vahvuuteen ensi kuussa pelattavan Mestarien liigan finaalin jälkeen.

Madrid voitti Barçan molemmissa joukkueiden välisissä kohtaamisissa tällä kaudella. Robert Lewandowski kertoi hiljattain antamassaan haastattelussa silti uskovansa, että Barça pystyy yhä kilpailemaan Los Blancosin kanssa, vaikka ranskalaistähti Mbappé olisi mukana.

– Pelottaako meitä? Ei, Lewandowski sanoi, ESPN:n mukaan.

– Totta kai Mbappé on uskomaton pelaaja, ja jos hän liittyy Real Madridiin, he vahvistuvat entisestään. Mutta meidän mentaliteettimme tulee olemaan sellainen, että sillä ei ole väliä, kuinka hyviä pelaajia heillä on.

– Jos me joukkueena työskentelemme yhdessä, sillä asenteella, että voimme voittaa heidät, voimme kilpailla heidän kanssaan.

Lewandowski, 35, siirtyi Barçaan heinäkuussa 2022 ja voitti La Ligan ensimmäisellä kaudellaan, jolloin hän teki 23 maalia.

Hänellä oli vaikeampaa tällä kaudella, kuten koko Barçan joukkuella, mutta puolalainen on silti saanut kasaan 18 liigamaalia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga