Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Barca-puolustaja tarttumassa Atletico Madridin haaviin!

Marcos Alonso
AOP

Barcelonan puolustaja Marcos Alonso siirtyy lähteiden mukaan Atlético Madridiin vapaana agenttina, kun hänen sopimuksensa päättyy 30. kesäkuuta. Espanjalaispakin tulevaisuudella on spekuloitu ahkerasti koko vuoden ajan.

Marcos Alonso, 33, siirtyi FC Barcelonan vahvuuteen Chelseasta vuonna 2022, mutta säännöllinen vastuu Kataloniassa on jäänyt haaveeksi.

Espanjalaispuolustaja pelasi debyyttikaudellaan 37 ottelua Blaugranan paidassa ja teki kolme maalia joukkueen voittaessa LaLigan. Tällä kaudella loukkaantumiset ja koventunut kilpailu pelipaikoista ovat kuitenkin rajoittaneet hänen vastuunsa vain seitsemään otteluun.

ESPN:n saamien tietojen mukaan Alonso on matkalla kohti uusia haasteita ja siirtyy ensi kaudeksi Atletico Madridin vahvuuteen. Jos Alonso tekee sopimuksen Atléticon kanssa, on kyseessä hänen kolmas etappinsa La Ligassa, sillä uransa alussa hän pelasi myös Real Madridissa.

Alonso on Real Madridin kasvatti ja pelasi yhden ottelun seuran ykkösjoukkueessa, jonka jälkeen hän edusti Bolton Wanderersia, Fiorentinaa, Sunderlandia, Chelseaa ja Barçaa.

Yhdeksän A-maaottelua Espanjan paidassa pelannut Alonso on uransa aikana voittanut muun muassa Mestarien liigan, Espanjan mestaruuden, seurajoukkueiden maailmanmestaruuden ja Valioliigan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga