Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

BBC: Xaville potkut Barcan peräsimestä! – Tässä seuraaja!

Xavi Hernandez
AOP

Barcelona on antanut potkut manageri Xavi Hernandezille, ja hänen tilalleen on valittu entinen Bayern Münchenin valmentaja Hansi Flick, lähteet kertovat.

Xavi Hernandez johtaa Barcelonaa viimeisen kerran sunnuntaina, kun se isännöi Sevillaa kauden viimeisessä La Liga -ottelussaan, BBC väittää.

Vuoteen 2025 asti sopimuksen tehneelle päävalmentajalle ilmoitettiin raporttien mukaan päätöksestä seuran puheenjohtajan Joan Laportan ja urheilujohtaja Decon tapaamisessa perjantaina.

Barcelonassa seuralegendan asemaan noussut Xavi ilmoitti tammikuussa lähtevänsä Camp Noulta kauden päätteeksi, mutta Laporta taivutteli hänet jäämään huhtikuussa.

Xavin viimeaikaisten kommenttien, joissa hän avautui seuran taloudellisista vaikeuksista, kerrotaan kuitenkin suututtaneen Laportan.

Barcelona kertoi BBC:n mukaan haluavansa “kiittää Xavia hänen työstään valmentajana” sen jälkeen, kun hän otti vastuun vuonna 2021. Katalonialaiset lisäsivät, että vahvistus “uudesta rakenteesta” vahvistetaan lähipäivinä. Seuran uudeksi manageriksi on valikoitumassa Hansi Flick.

Flick, 59, on ollut työttömänä sen jälkeen, kun hänet erotettiin Saksan maajoukkueen peräsimestä syyskuussa 2023. Vuonna 2020 Flick valmensi Bayern Münchenin triplamestaruuteen voittamalla Bundesliigan, Saksan Cupin ja Mestarien liigan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga