Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Tässäkö Thiago Silvan korvaaja? – Chelsea virittelee megaluokan hankintaa!

FC Barcelonan Ronald Araujo.
AOP

Ronald Araujo vaikuttaa saaneen uuden ihailijan, sillä viimeisten huhujen mukaan Chelsea on kiinnostunut tarjoamaan FC Barcelonan puolustajalle sopimusta. Lontoolaiset kaavailevat Araujosta korvaajaa kotimaahansa palanneelle Thiago Silvalle.

Chelsealla ei ole tällä hetkellä manageria, kun Mauricio Pochettinon työsuhde päättyi tällä viikolla, mutta Todd Boehly ja kumppanit miettivät kuumeisesti uusia hankintoja ensi kauden varalle.

Barca Blaugranes kertoo Chelsean kiinnostuneen Ronald Araujosta, kun seura etsii pitkän aikavälin korvaajaa Thiago Silvalle.

Brasilialainen lähti Stamford Bridgeltä sopimuksensa päätyttyä ja palaa kotimaansa pääsarjassa pelaavan Fluminensen vahvuuteen.

Araujo nähdään pelaajana, joka voi johtaa Chelsean puolustusta, kun syvällä rämpinyt joukkue pyrkii ensi kaudella takaisin Mestarien liigaan.

Uruguaylaispakin tulevaisuudesta on puhuttu jatkuvasti, sillä Barca saattaa olla pakotettu myymään tänä kesänä tärkeitä pelaajiaan. Araujo voi hyvinkin olla liipaisimella, sillä hänestä olisi todennäköisesti luvassa valtava siirtokorvaus.

Pau Cubarsin nostaminen Jules Kounden, Inigo Martinezin ja Andreas Christensenin rinnalle puolustukseen voi tarkoittaa myös sitä, että Kataloniassa varaudutaan Araujon lähtöön.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga