Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Barcan ykköskohde kesän siirtomarkkinoilla! – Flick haluaa tuoda entisen pelaajansa Kataloniaan!

Joshua Kimmich
AOP

FC Barcelona aikoo uusimpien raporttien mukaan asettaa Bayern Münchenin oikean puolustajan ja keskikenttäpelaajan Joshua Kimmichin hankinnan etusijalle tänä kesänä.

Entinen Bayern Münchenin manageri Hansi Flick on ottamassa ohjakset Barcelonassa ensi kaudella. 59-vuotiaan saksalaisen kerrotaan olevan halukas tuomaan lisää leveyttä etenkin joukkueen puolustukseen.

Katseet ovat kohdistuneet Joshua Kimmichiin, joka on Flickille tuttu pelaaja miesten yhteiseltä ajalta Münchenissä ja Saksan maajoukkueessa.

Kimmichiä pidetään Kataloniassa ihanteellisena vahvistuksena joukkueen pelaajistoon.

29-vuotiaan, pitkään korkeimmalla tasolla pelanneen Kimmichin Bayern-sopimusta on jäljellä hieman yli 12 kuukautta, mikä jättää hänen nykyisen työnantajansa vaikeaan tilanteeseen.

Joukkue saattaa olla pakotettu myymään tähtensä tänä kesänä, jotta tämä ei vaihtaisi vuoden päästä maisemaa ilmaisella siirrolla.

Barcelonan taloudelliset rajoitteet saattavat kuitenkin vaikeuttaa sopimuksen tekemistä. Seuralla on ollut paineita pienentää palkkamenojaan ja hankkia varoja pelaajamyynneillä.

Näin ollen Kimmichin siirto onnistuu todennäköisesti vain, jos rahavirtaa kulkee myös toiseen suuntaan.

Kimmich on ollut tälläkin kaudella yksi Bayernin tasaisimmista suorittajista, mutta hänen on jo pidempään uskottu haluavan pelata Bundesliigan ulkopuolella.

Lähde: ESPN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga