Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Ligan tähtisikermällä kiireinen kesä pettymysten jälkeen? – “Meidän on etsittävä parasta, mitä joukkue tarvitsee”

Diego Simeone
AOP

Atletico Madrid päätti vaikean kauden positiiviseen sointiin lauantaina, kun se kukisti Real Sociedadin 2-0 Reale Arenalla Samuel Linon ja Reinildo Mandavan maaleilla. Atletilla on todennäköisesti luvassa kiireinen siirtoikkuna.

Diego Simeonen luotsaama Atletico Madrid päättää kautensa ilman pokaalia, ja sijoittuu top 3:n ulkopuolelle ensimmäistä kertaa sitten argentiinalaismanagerin ensimmäisen puolikkaan kauden.

Tämän pettymyksen jälkeen on laajalti uutisoitu, että Atleti tulee olemaan hyvin aktiivinen pian aukeavilla siirtomarkkinoilla. Simeone on myöntää, että edessä on todennäköisesti kiireinen kesä.

– Meidän on etsittävä parasta, mitä joukkue tarvitsee, Simeone kertoi Football Espanan mukaan.

– Olemme suunnitelleet ja kartoittaneet tien, jolla tiedämme kulkevamme. Seuran ja meidän on työskenneltävä tehdäksemme joukkueesta paremman. Edessä on tärkeä ja työntäyteinen kesä.

– Jatketaan sen tekemistä, mitä Atletico Madridilta odotetaan. Meidän on normaalia edetä Mestarien liigaan ja olla niiden kuuden joukkueen joukossa, jotka ovat olleet turnauksessa 12 vuoden ajan. Asetamme korkean vaatimustason etusijalle ja se nousee koko ajan. On kuitenkin hyvä, että sitä meiltä myös odotetaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga