Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Vaihtaako Valioliigan huippumanageri kilpailijan leiriin? – “Useita tapaamisia Chelsean kanssa”

Thomas Frank, päävalmentaja, Brentford.
AOP

Chelsea on pitänyt useita tapaamisia Brentfordin managerin Thomas Frankin kanssa, lähteet väittävät. Mies on aiemmin myöntänyt olevansa imarreltu suurten seurojen osoittamasta kiinnostuksesta.

Thomas Frank on tehnyt vaikutuksen työskennellessään Brentfordin managerina. Bees-luotsia on viety huhuissa ensi kaudeksi kohti uusia haasteita ja muun muassa Manchester Unitedin väitetään harkitsevan hänen palkkaamistaan.

Unitedin on uutisoitu laajalti olevan edelleen aikeissa erottaa Erik ten Hagin työstään, vaikka hänen joukkueensa voitti lauantaina FA Cupin vakuuttavan esityksen jälkeen.

Chelsea puolestaan päätti hiljattain yhteistyön Mauricio Pochettinon kanssa ja etsii edelleen hänelle korvaajaa.

Asiantuntija Christian Falk antaa mielenkiintoisia kommentteja Frankin tilanteesta.

– Thomas Frankilla on ollut useita tapaamisia Chelsean kanssa, sillä häntä pidetään yhtenä ehdokkaana Stamford Bridgellä vapautuvaan paikkaan, Falk kommentoi CaughtOffsiden mukaan.

– Tanskalaistaktikko oli myös Bayern Münchenin harkinnassa ennen kuin he valitsivat Vincent Kompanyn, jonka on määrä lähteä Burnleysta Allianz Arenalle.

– Manchester United on niin ikään väitetysti ollut kertaalleen yhteydessä Frankiin, kun he harkitsevat Erik ten Hagin tulevaisuutta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga