Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Jättääkö toinenkin veteraani Real Madridin? – Espanjalaiskonkari päättää jatkostaan Mestarien liigan finaalin jälkeen

Nacho Fernandez
AOP

Toni Kroos jätti lauantaina hyvästit Santiago Bernabeulle, kun hän pelasi viimeisen kotiottelunsa Real Madridin pelaajana. Hän ei välttämättä ollut ainoa korkean profiilin nimi, joka jättää Los Blancosin kesällä.

Muutama viikko sitten näytti jo varmalta, että Nacho Fernandez ei allekirjoita uutta sopimusta Real Madridin kanssa. Yhteinen 23-vuotinen matka on näin ollen tulossa päätökseensä, mutta tilanne saattaa vielä muuttua. Nacho oli tiettävästi jo varma lähdöstään, mutta on nyt alkanut epäillä aiempaa päätöstään.

Football Espana kertoo, että Nacho aikoo tehdä lopullinen päätöksensä Mestarien liigan finaalin jälkeen, jossa hänellä on mahdollisuus nostaa kolmas UCL-pokaalinsa Real Madridin kapteenina.

Hänen odotetaan nousevan Eder Militaon edelle joukkueen avauskokoonpanossa, joka saattaa vaikuttaa merkittävästi hänen jatkoaikeisiinsa.

Jos Nacho lähtee, hänelle ei tarjoudu kunnollista mahdollisuutta jättää hyvästejä Bernabeun kannattajille. Jos puolustaja pystyy johtamaan Real Madridin 15. Euroopan cupin voittoon, se olisi varmasti sopiva lopetus.

Nachon on raportoitu olevan muutaman MLS-seuran tarkkailun kohteena, joten aika näyttää jatkuuko hänen uransa rapakon takana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga