Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madrid viemässä PSG:n siirtokohteen? – Putoaako Ligue 1-komeetan hintalappu?

Leny Yoro, LOSC Lille.
AOP

Real Madrid tavoittelee kesän siirtomarkkinoilla uutta puolustajaa, ja Lillen tähti Leny Yoro on uusimpien raporttien mukaan heidän ykkösvaihtoehtonsa.

Vasta 18-vuotias Leny Yoro on noussut viimeisten 12 kuukauden aikana yhdeksi Euroopan halutuimmista nuorista toppareista.

Yorolla on sopimus Lillen kanssa vuoteen 2025 asti, eikä sen jatkamisen suhteen ole edistytty. Näin ollen seura saattaa myydä hänet kesän aikana korkean siirtokorvauksen toivossa.

Lillen huhutaan vaativan Yorosta noin 60 miljoonaa euroa, joka on ymmärrettävästi rajoittanut innokkaimpien tahojen ostohalukkuutta.

Paris Saint-Germainin uskottiin aiemmin olevan etusijalla Yoron hankinnan suhteen, sillä seura on tunnettu siitä, että se kahmii kotimaansa nuoret lahjakkuudet riveihinsä kovalla prosentilla.

Viimeisten raporttien mukaan PSG on kuitenkin huolissaan siitä, että se on jäämässä kilpajuoksussa jälkeen, sillä myös Real Madrid on saapunut apajille. Tämän lisäksi ottajia huhutaan olevan myös Valioliigassa, joten PSG:n huoli saattaa olla aiheellinen.

Football Espana kertoo, että Lille aikoo toistaiseksi pitäytyä pyyntihinnassaan, mutta summa tulee luultavasti tippumaan, jos pelaajasta ei saada virallisia tarjouksia alkukesän aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga