Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eredivisie

Tässäkö Liverpoolin seuraava hankinta? – “Listalla jo pidemmän aikaa”

Liverpool
Pixabay

Liverpool on valmis hankkimaan uuden hyökkääjän auttamaan tuoretta manageria Arne Slotia saavuttamaan tavoitteensa ensimmäisellä kaudellaan seurassa.

Liverpoolilla oli viisi ykkösvaihtoehtoa hyökkäykseensä koko Jürgen Kloppin viimeisen kauden ajan Anfieldillä. Tärkeillä hetkillä tuhlailu johti kuitenkin siihen, että Reds jäi jälkeen Valioliigan mestaruuskamppailussa.

Se, etteivät punaiset pysyneet lopulta Man Cityn vauhdissa, ei ollut pelkästään hyökkääjistä kiinni. Mutta jos Darwin Nunezin ja Luis Diazin kaltaiset pelaajat olisivat olleet ajoittain kliinisempiä, Liverpool olisi varmasti ollut lähempänä.

Tämän seurauksena on väitetty, että hyökkäys on yksi niistä osa-alueista, joita on Liverpoolin tarkoitus vahvistaa tänä kesänä. Mohamed Salahin tilanne on asia erikseen, sillä Saudi-Arabian suunnilta tuleva kiinnostus ei osoita hiipumisen merkkejä.

PSV Eindhovenin laitahyökkääjä Johan Bakayoko on toimittaja Graham Baileyn mukaan yksi Liverpoolin tarkkailemista pelaajista.

– Luulen, että hän on pelaaja, joka on ollut Liverpoolin listalla jo pidemmän aikaa. He (Liverpool) käyvät luultavasti keskusteluja siitä, tarvitsevatko he laitahyökkääjän vai keskushyökkääjän, mutta Bakayoko on hyvä, nuori pelaaja.

Lähde: Rousing The Kop

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Eredivisie