Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Espanjan EM-valinnoista nousi kohu! – Spursin tähtipuolustaja tylysti rannalle!

Espanjan maajoukkuevalinnat herättävät keskustelua.
Pixabay

Tottenham Hotspurissa loistavan kauden pelanneen Pedro Porron uskottiin olevan varmasti mukana Espanjan EM-joukkueessa. Näin ei kuitenkaan käynyt, sillä Luis de la Fuente jätti Spurs-puolustajan alustavan kisamiehistön ulkopuolelle.

Espanjassa on syntynyt pienimuotoinen kohu päävalmentaja Luis de la Fuenten tekemistä pelaajavalinnoista EM-kisoihin. La Rojan käskyttäjä jätti hienoja otteita läpi kauden pelanneen Pedro Porron rannalle ja tarjosi kisalipun muun muassa Sevillan kokeneelle Jesus Navasille, 38.

Navasin valinta on herättänyt Espanjassa runsaasti parranpärinää, jonka myötä de la Fuente on joutunut perustelemaan päätöksiään. Mies kommentoi Navasin valintaa seuraavasti:

– Jesus Navas voi antaa joukkueelle paljon. Hän on yksi kapteeneista, esimerkki, joka on osa joukkueemme historiaa. Hän on voittanut maailmanmestaruuden, Euroopan mestaruuden ja Kansojen liigan.

– Hän on esimerkki jokaisena päivänä, ja hän välittää sitä meille kaikille. Kaiken lahjakkuutensa lisäksi hän on erittäin tärkeä hahmo pukuhuoneessa.

– On jalkapalloilijoita, jotka ovat syntyneet pelaamaan seuroissaan, mutta erityisesti maajoukkueessa. Hän on yksi heistä ja muuttuu aina pukiessaan maajoukkuepaidan päälleen. Hän on syntynyt maajoukkuepelaajaksi.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2024