Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Greenwoodin Getafe-ura pakettiin? – Englantilaiselta jäähyväisviesti, seurajohdolla päinvastainen näkemys tilanteesta

Mason Greenwood, Getafe.
AOP

Mason Greenwoodin tilanteeseen ei olla saatu edelleenkään varmuutta. Tällä hetkellä miehen on sopimuksensa mukaan määrä palata Manchester Unitediin, vaikka Getafessa on elätelty toiveita hänen jatkostaan.

Getafe päätti kautensa kotitappioon, kun Mallorca haki pisteet 2-1 voiton myötä. Kauden päätösottelu jätti Getafelle karvaan maun, sillä vieraiden molemmat maalit syntyivät pelin lisäajalla.

Samalla päätökseensä saattoi tulla myös Mason Greenwoodin ura Getafen pelaajana. Joukkueen puolelta on toivottu englantilaisen jatkavan sinisessä peliasussa myös ensi kaudella, mutta tämä vaikuttaa jäävän haaveeksi.

Greenwood näytti jättävän jäähyväiset Getafen kannattajille Mallorca-ottelun jälkeen ja kirjoitti sosiaalisen median tililleen tekstin, joka puhui selkeästi lähdön puolesta.

– Olen uskomattoman kiitollinen Getafen perheelle ja faneille uskomattomasta kaudesta. Kiitos, että saitte minut tuntemaan itseni tervetulleeksi ja yhdeksi omistanne, Greenwood kommentoi ESPN:n mukaan.

– Nautin jokaisesta sekunnista joukkuetovereideni ja seurani rinnalla. Katkeransuloinen loppu, mutta oli ilo pelata teille, toivotan teille kaikkea hyvää, englantilaisen päivitys jatkui.

Tilanteesta tekee melko erikoisen se, että Getafen presidentti Angel Torres piti tuoreeltaan käyden päättymisen jälkeen lähes varmana sitä, että Greenwoodin sopimusta jatkettaisiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga