Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Mikä on City-hylkiön tulevaisuus? – EM-paikka uhattuna: “Olen melko varma siitä”

Jack Grealish, Pep Guardiola.
AOP

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola uskoo Jack Grealishin palaavan jälleen omalle tasolleen jäätyään pieneen rooliin päättyneellä kaudella.

Pelattuaan viime kaudella avainasemassa Cityn historiallisessa triplamestaruuden voittaneessa joukkueessa, Jack Grealishin uskottiin nauttivan tälläkin kaudella suuresta vastuusta. Toisin on kuitenkin käynyt ja englantilainen on löytänyt itsensä yhä useammin vaihtopenkin puolelta.

Grealish, 28, aloitti Mestarien liigan puolivälierissä Real Madridia vastaan molemmissa osaotteluissa, mutta pelasi vain 10 minuuttia Cityn viidessä ottelussa toukokuussa.

Hän oli käyttämättömänä vaihtopelaajana tärkeissä Valioliigan otteluissa Tottenhamia ja West Hamia vastaan ja istui penkillä koko FA-cupin finaalitappion Manchester Unitedia vastaan.

Wembleyllä lauantaina pelatussa finaalissa Pep Guardiola otti Grealishin sijaan Jeremy Dokun penkiltä, ja belgialainen viimeistelikin Citizensin ainokaiseksi jääneen osuman.

Vaikka Grealish nimettiin Gareth Southgaten alustavaan 33 miehen EM-kisaryhmään, Grealish ei voi olla täysin varma paikastaan, kun otetaan huomioon Englannin käytettävissä olevat hyökkäysvaihtoehdot.

Guardiola ei näe omien sanojensa mukaan ongelmaa Grealishin otteissa ja kertoo vastuun vähenemisen johtuvan vain Dokun väkevästä sisääntulosta.

– Hän (Grealish) tulee takaisin, Cityn manageri sanoi BBC:n mukaan.

– Hän on kamppaillut tällä kaudella ja Jeremy on ottanut uskomattoman askeleen eteenpäin, kuten kaikki ovat nähneet viime peleissä. Mutta Jack palaa viime kauden tasolleen, olen melko varma siitä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga