Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Soton-valmentaja yhtä hymyä sarjanousun varmistuttua: “Tulee pysymään muistoissani ikuisesti”

Russell Martin, päävalmentaja, Southampton.
AOP

Southamptonin päävalmentaja Russell Martin kehui joukkueensa yhteishenkeä Saintsin voitettua Leeds Unitedin 1-0 nousukarsintojen finaalissa sunnuntaina. Martin kertoi, että nousu takaisin Valioliigaan saa hänet “itkemään silmät päästään”.

Kuten aiemmin uutisoimme, ’’jalkapallon rikkaimmaksi peliksi’’ tituleerattu nousukarsintojen finaali päättyi Southamptonin juhliin.

Russell Martin on kokenut huomattavaa menestystä ensimmäisellä kaudellaan Sotonin peräsimessä siirryttyään seuraan Swanseasta.

Miehen empaattinen johtamistyyli on auttanut häntä luomaan läheisen siteen pelaajiinsa ja sunnuntaina ilo oli kaikkien nähtävillä.

– Se, että sain nähdä heidän juhlivan yhdessä kentällä, tulee pysymään muistoissani ikuisesti, Martin kertoi ESPN:n mukaan ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Pelaajaryhmänä ja nuorina miehinä he ovat olleet uskomattomia. Se, mitä he ovat tehneet ja kuinka paljon he ovat kasvaneet yhteen tässä ajassa. Kauden alussa ryhmä oli hajalla ja epäyhtenäinen putoamisen jälkeen, joten ajattelin, että tästä tulee vaikeaa.

– On ollut uskomatonta seurata, millä tavalla he osoittavat rakkautta toisiaan kohtaan jokaisena päivänä. Toivottavasti voimme pitää mahdollisimman monta pelaajaa tästä ryhmästä.

– Sanoin heille jälkikäteen: Tämä on jalkapalloa, ja tämä on viimeinen kerta, kun olemme kaikki yhdessä ryhmänä, koska asiat muuttuvat. Ihmiset siirtyvät eteenpäin. Joten toivon heidän todella nauttivan tästä.

– Tulen itkemään silmät päästäni, sillä tunnen vain rakkautta heitä kohtaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat