Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Cityn jättihankinnan tulevaisuus auki! – Paluu Elland Roadille jäämässä haaveeksi

Kalvin Phillips, West Ham.
AOP

Kalvin Phillips pelasi päättyneellä valioliigakaudella lainalla West Hamissa. Keskikenttäpelaaja on merkkauttanut vain 31 esiintymistä Man Cityssä sen jälkeen, kun hän siirtyi Etihadille heinäkuussa 2022. Phillipsin jatko on toistaiseksi täysi mysteeri.

Kalvin Phillips on mahdollisesti jälleen saatavilla väliaikaisella sopimuksella vietettyään viime kauden jälkipuoliskon lainalla West Hamissa.

Paluuta Leeds Unitediin pidettiin todennäköisenä tänä kesänä, mutta sen jälkeen, kun joukkue hävisi nousukarsintojen finaalissa Southamptonille, todennäköisyydet ovat laskeneet.

Paluu Elland Roadille saattaa jäädä näin ollen haaveksi, mutta Phillipsin uskotaan jatkavan uraansa Britteinsaarilla.

Sky Sportsin saamien tietojen mukaan Everton on halukas lisäämään Phillipsin ensi kauden miehistöönsä.

Phillips on pelannut Cityssä vain 31 kertaa sen jälkeen, kun hän saapui seuraan Leedsistä vuonna 2022.

Pep Guardiola myönsi joulukuussa, ettei hän näe englantilaisen mahtuvan joukkueeseensa. Phillips siirtyi talven siirtoikkunassa loppukauden mittaiselle lainalle West Hamiin, mutta puolen vuoden jakso ei mennyt suunnitelmien mukaan.

Vaikka Phillips oli yksi Englannin tähdistä vuonna 2021 pelatuissa EM-kisoissa, hän on menettänyt paikkansa Gareth Southgaten joukkueessa. Phillipsiä ei nimetty mukaan Kolmen Leijonan alustavaan EM-miehistöön.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset