Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Saudi Pro League

ManU:n jättihankinta lähtökuopissa? Auttaako entinen Real Madrid-valmentaja kauppojen syntymisessä?

Casemiro
AOP

Saudi-Arabian liigan jättiseurat eivät suostu vastaamaan Manchester Unitedin 30 miljoonan punnan hintapyyntöön Casemirosta, lähteet väittävät.

Casemiro, 32, saapui viime vuonna Old Traffordille valtavalla sopimuksella. Miehen hankintaa epäiltiin suuresti, mutta hän tukki arvostelijoiden suut vakuuttavilla esityksillään.

Päättyneellä kaudella oli kuitenkin vaikeampaa ja brassi joutui voimakkaan kritiikin kohteeksi. Miehen puolustukseksi on sanottava, että hän joutui luutimaan useamman ottelun vieraalla pelipaikalla ManU:n loukkaantumistilanteen takia.

Kaikesta huolimatta United on tiettävästi avoin Casemiron myymiselle tämän kesän aikana, ja Saudi-Arabian liigaa pidetään keskikenttäpelaajan todennäköisimpänä kohteena.

Viimeisimpien raporttien mukaan United vaatii 30 miljoonan punnan korvausta brasilialaisesta, joka on raportoidusti joukkueen parhaiten palkattu pelaaja 350 000 punnan viikkoansioillaan.

Al-Ahli ja Al-Qadisiyah ovat tiettävästi Casemiron kintereillä. Kummankin seuran kerrotaan olevan valmiita palkkaamaan José Mourinhon teknikseksi johtajakseen, joka saattaisi auttaa Casemiron hankinnassa. Brassipelaajan pyyntihintaa pidetään kuitenki Lähi-Idässä liian korkeana.

Casemiro, joka jätettiin Erik ten Hagin toimesta Unitedin FA Cupin finaalijoukkueen ulkopuolelle, aikoo nyt käydä keskusteluja Unitedin johdon kanssa, jotta hänen tulevaisuutensa selviäisi tänä kesänä.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Saudi Pro League