Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Konferenssiliiga

Fiorentina hakee revanssia Konferenssiliigan finaalista: “Edessämme on kova ottelu”

Vincenzo Italiano, päävalmentaja, Fiorentina.
AOP

Keskiviikkona pelataan Konferenssiliigan finaali, jossa kohtaavat Olympiakos ja Fiorentina. Italialaisjoukkueen päävalmentaja Vincenzo Italiano odottaa tasaväkistä kamppailua.

Konferenssiliiga on finaalia vaille valmis tämän kauden osalta. Keskiviikkona Ateenan OPAP Arenalla pelattavassa loppuottelussa toisistaan mittaa ottavat Olympiakos ja Fiorentina.

Vincenzo Italianon valmentama Fiorentina eteni kilpailun finaaliin myös viime kaudella, jolloin saaliiksi jäi hopeamitalit West Hamin osoittauduttua vahvemmaksi.

Italiano odottaa keskiviikon pelistä tiukkaa taistelua, mutta uskoo viime vuoden kokemusten auttavan joukkuettaan.

– Ainoa asia, joka on muuttunut, on se, että olemme jo olleet tässä tilanteessa, mutta tämä tulee olemaan 50-50, manageri tuumi Football Italian mukaan.

– He ovat vahvoja, ja me olemme vahvoja. Meidän täytyy suoriutua finaalissa, ja meillä on kokemusta. Tämä on meille kuin kosto, mutta meidän täytyy pysyä keskittyneinä ja vältettävä virheitä.

– Finaali on pelattava suurella tunteella. Viime vuonna se ei päättynyt hyvin, mutta yritämme hyödyntää tuon katkeruuden saadaksemme toisenlaiseen lopputulokseen.

– Tiedämme, että vastustaja on vahva ja laadukas, joten edessämme on kova ottelu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Konferenssiliiga