Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Konferenssiliiga

HJK:lle käsittämätön selkäsauna! – Korkeakunnas: “Tältä se voi joskus näyttää…”

Toni Korkeakunnas
AOP

HJK:n Konferenssiliigataipaleesta uhkaa muodostua todellinen pannukakku. Eintracht Frankfurt pyyhki Klubin torstaina nurmen pintaan tylyin 6-0 lukemin. Toni Korkeakunnas ei lähtenyt etsimään tekosyitä ruman tappion jälkeen.

HJK pitää Konferenssiliigan G-lohkon perää kerättyään yhden pisteen kolmesta ottelusta. Alla on tappio PAOK Thessalonikille ja tasapeli Aberdeenia vastaan. Torstaina vastaan asettui lohkon suurin ennakkosuosikki, Eintracht Frankfurt.

Bundesliigan jättiläinen ei jättänyt mitään arvailujen varaan vaan latoi taululle selkeät 6-0 lukemat.

Klubin päävalmentaja, Toni Korkeakunnas harmitteli HJK:n verkkosivuilla etenkin erikoistilanteista syntyneitä maaleja. Mies kuitenkin myönsi kylmän tosiasiasian joukkueiden välisestä tasoerosta.

– Isot teemat ottelun alla olivat intohimo, keskittyminen erikoistilanteisiin ja usko siihen, että voimme voittaa kenet tahansa. Emme oikein onnistuneet niissä. Uskomme horjahti siihen rankkarituomioon, se jotenkin iski meiltä ilmat pihalle. Aikainen avausmaali nostatti kotijoukkueen lentoon.

– Se harmittaa, että erikoistilannemaalit koituivat kohtaloksemme. Ne olisi voinut hoitaa toisinkin. Ei tässä auta selitellä, erikoistilanteissa pitää yksinkertaisesti olla kovempi.

– Tältä se voi joskus näyttää, kun paremmalla joukkueella on hyvä päivä ja altavastaajalla ei ihan paras mahdollinen. Tasoero oli tänään juuri niin iso kuin mitä se voi pahimmillaan Bundesliiga- ja Veikkausliiga-joukkueiden välillä olla. Käsi pystyyn – vastustaja oli tänään paljon parempi ja me jäimme jalkoihin. Nousemme tästä ja tarjoamme kotiottelussamme toisenlaisen kamppailun.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Konferenssiliiga