Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madridin monivuotinen luottomies tehnyt päätöksensä? – “Olen aina antanut itsestäni 100 prosenttia…”

Luka Modric
AOP

Real Madridin ikoni Luka Modricin odotetaan sittenkin pysyvän seurassa ensi kaudella, vaikka toistuvat penkkikomennukset näyttivät päättävän hänen uransa Santiago Bernabeulla.

Luka Modricin tilanne on puhuttanut kuluneen vuoden aikana runsaasti. Uuteen rooliin tottumaan joutunutta Modricia pidettiin varmana lähtijänä kesän siirtoikkunassa, mutta tällä hetkellä ennusmerkit viittaavat sen puolesta, että hän jatkaa Los Blancosin paidassa.

38-vuotias koriatialaiskonkari kertoo, että hän tuntee itsensä edelleen vahvaksi ja kykeneväksi antamaan panoksensa.

– Minun täytyi omaksua uusi rooli, joka tuotti minulle aluksi vaikeuksia. Siihen ei voi koskaan täysin tottua, mutta mielestäni olen sopeutunut tilanteeseen ja valmentaja on ollut aina tyytyväinen, kun olen päässyt kentälle, Modric kommentoi Football Espanan mukaan.

– Olen pelannut koko elämäni ajan avauskokoonpanossa ja erittäin tärkeänä pelaajana, mutta joskus sitä on kohdattava uusia tilanteita ja taisteltava, koska luovuttaminen ei ole vaihtoehto.

– Minun piti taistella enemmän, kun minua tarvittiin, ja mielestäni olen pärjännyt aika hyvin.

– Pelatessani ja harjoitellessani olen aina antanut itsestäni 100 prosenttia, kuten aina, eikä tilanteeni ole ollut ongelma joukkueelle tai valmentajalle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga