Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A:n jättiseura myllerryksessä! – Liverpool vahvistumassa Italian maajoukkuemiehellä?

Federico Chiesa
AOP

Juventusta edustavan Federico Chiesan ensi kauden osoitteesta ei ole varmuutta. Italialaispelaajan kerrottaan haikailevan maisemanvaihdoksesta ja muun muassa Liverpool on raporttien mukaan kiinnostunut tarjoamaan hänelle sopimusta.

Italian mahtiseura Juventus on myllerryksessä. Coppa Italian voittanut joukkue tiedotti nopeasti finaalin jälkimainingeissa antaneensa kenkää päävalmentaja Massimiliano Allegrille.

Vaikka Allegrin käyttäytyminen olikin tuomittavaa, oli hänen turhautumisensa selkeästi osoitettu seurajohdon suuntaan, jolta italialaistaktikko ei ole saanut mielestään vuosien varrella tarvittavaa tukea.

Uuden managerin lisäksi Juve on uudistamassa kesän aikana myös pelaajistoaan. Allianz Stadiumin porttien uskotaan käyvän molempiin suuntiin, sillä rahoittaakseen hankintojaan Juventuksen on myytävä joitain tärkeimpiä pelaajiaan.

Tässä yhteydessä esiin on noussut Federico Chiesan nimi.

Italialaislaiturin on raportoitu pitkään punnitsevan vaihtoehtojaan ja pitävän mielensä avoinna seurasiirron kannalta. Chiesasta olisi todennäköisesti tarjolla merkittävä siirtokorvaus, eikä hänellä tunnu olevan ottajista pulaa.

90min raportoi, että Liverpool, Bayern München, AC Milan, Napoli ja AS Roma ovat kaikki halukkaita tarjoamaan hänelle sopimusta.

Legendaarisen Enrico Chiesan poika on noussut vuosien varjolla yhdeksi Bianconerin tärkeimmistä pelaajista, mutta lukemattomat loukkaantumiset ovat varjostaneet hänen uraansa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A